Om oss

Kulturklubben Scene har gitt Tvedestrand flotte kulturopplevelser siden 2015. Som et ekte kulturhus har vi servert alt fra stille viser, joviale countryartister, gladbanjo, spelemanprisvinnere, skikkelige popartister og skikkelig hard rock, kongehusets favoritter, danseband og rock’n roll, boklansering, politisk debatt, podcast, metallfestival, filmvisning og samarbeid med både Bokbyen og Kystkulturuka. Og om vi kan få til noe sammen med regattaen er vi ikke vonde å be. Vi har hatt 33 arrangementer siden starten og vi kommer til å ha flere de neste årene. Alt med frivillig arbeidskraft.

Visjonen vår er å bli Tvedestrands kulturhus på ordentlig sånn at vi kan være med å lage flotte opplevelsene på f.eks. kulturskolens arrangementer, ungdomsskolens arrangementer, danseforestillinger, debatter, boklanseringer, korkonserter, julespill og alle andre arrangementer som hører hjemme på et ordentlig kulturhus med et minimum av utstyr og kompetanse. Kulturklubben har alt dette og er klare.

Vi ber vi ikke om annet enn å ha kommunen i ryggen og at folk prøver å se at det vi gjør her på frivillig basis er for å bidra til noe positivt i den lille byen vår. Vi er ingen eksklusiv liten klubb for de spesielt interesserte, men et tilbud for alle som har lyst til å oppleve litt magi en lørdag en gang i blant utenfor sommersesongen.

Om kommunen investerer i oss får de tilbake noe de selv kan bruke og mange dugnadstimer på kjøpet. Det kan vel ikke bli bedre?

Har du forslag eller lyst til å bidra som frivillig? Kontakt oss på kulturklubben.scene@gmail.com

Kulturklubben sitt styre består i dag av:
Frants N. Ellingsen
Sander Holmsen Engh
Mari Kjæret Granerud
Victoria Hausberg Knutsen
Anine Kveim
Silje Ramleth
Christian Thorbjørnsen