Nyheter

I høst fyrer Kulturklubben løs med en spennende rekke med på programmet! Det blir ett arrangement i måneden, og vi gleder oss til å presentere et bredt spekter av sjangere og artister.

  • Vi starter sesongen med en hyggelig kveld med Ivar Skippervold 8. september. Tro- og livssynsmøter i det nye Norge har forandret landet vårt, og temaet er tilbake i samfunnsdebatten. Skapes det en ny religionsforståelse i vår tid, og vender vi oss bort fra stammegudtenkingen? Er det noe som forener alle religioner og livssyn? Det er noen av tankene som prest, musiker og tekstforfatter Ivar Skippervold tar opp i boken. Siden utgivelsen av «Tro møter tro»  har han delt sine tanker fra boka på Protestfestivalen, Gabriel Scott-dagene, i en rekke intervjuer, og på flere bibliotek og kirkeakademier. Vi er så heldige at det er nå vår tur, til å få besøk av han. I løpet av kvelden skal han fortelle oss om boka og tankene rundt tro, samt spille for oss. Vi gleder oss til en kveld med refleksjon og musikk.
  • Den 13. oktober gjentar vi fjorårets suksess med utekino i Solfjellparken! Vi setter opp en sju meter bred storskjerm og viser Cinema Paradiso. Filmen hadde premiere i 1989, og har vunnet en rekke priser, blant annet en Oscar for beste utenlandske film. Cinema Paradiso handler om en ung gutts forkjærlighet for kino, og den er en kjær film for mange. Kommer den til å bli din nye favoritt? Det blir uansett garantert god stemning under stjernehimmelen. Vi stiller med popkorn. Dere tar med stoler, pledd, drikke og godt humør.

  • I november er vi stolte av å presentere en helaften med folkemusikk og någo attåt. Ingen ringere enn Kirsten Bråten Berg kommer til Kulturklubben sammen med multiinstrumentalisten Leiv Solberg. Kirsten trenger ingen introduksjon, da hun har gjennom tiår formidlet både tradisjonmusikk og alt mulig annet fra jazz til skolesanger og Leonard Cohens sanger. Som oppvarming får vi et møte med lokale folkemusikere som spiller hardingfele. Kom til Tvedestrand gamle rådhus, 10. november for en uforglemmelig aften!
 
Foto: Marit Simonstad Kvaale
  • Det blir energiske takter 8. desember med John Olav Hovde – ofte kalt Grenlands svar på Bruce Springsteen. Han serverer kvasse låter drevet frem av gitaren, med tekster på norsk. Debutalbumet hans “Fantomfeber’’ kom i 2017, og vi gleder oss til å høre albumets førstesingel “Sjå Shit’’ som ble den høstens mest spilte låt på P13s “Stjernepose’’. Om du er klar for et avbrekk fra julesangene, og heller vil høre litt real musikk, så er dette stedet å være!
 
Foto: Jørgen Nordby